Dag Opvang

Een prima alternatief voor de drukke baas (alleen op doordeweekse dagen)

Voor alle mensen die niet voldoende tijd hebben om hun hond uit te laten hebben wij een oplossing. Of het nu voor een dag is, enkele dagen in de week of zelfs voor vijf dagen in de week, uw hond kan bij ons terecht in onze dagopvang. Het doel van onze opvang is alle honden een plezierige fijne dag te bezorgen. Daarom hebben we verschillende speelvelden om honden in juiste groepjes te plaatsen waar ze zich vrij en happy voelen. Er is continu toezicht op de groep honden zodat er tijdig ingegrepen kan worden mochten er zich rangorde problemen voordoen. Er is een groep die vertrouwt zijn met de opvang en met elkaar, en die zowat de hele dag rennen, spelen en graven en die zich goed kunnen redden met goede hondse sociale vaardigheden. Er is een groep met honden die om verschillende redenen niet in deze vorig genoemde groep kunnen, en er is een groep voor de kleine hondjes van puppy’s en bejaarde honden die dichter bij ons zijn en mij meer nodig hebben voor wat knuffels en structuur. Voor de puppies hebben wij een speciaal aangepast programma waar we in samenspraak met de eigenaar een aantal rust- en eetmomenten hebben. Iedere dag hebben we weer een andere hondengroep dus voor mij steeds weer een uitdaging om een goede samenstelling te maken.

De omgeving waar de honden vertoeven is bosrijk, bij warm weer kunnen ze heerlijk in de schaduw, bij slecht weer kan er natuurlijk geschuild worden. Onze opvang is geopend van Maandag t/m Vrijdag.
Brengen ‘s morgens tussen 07:00 en 08:30, Halen ‘s middags tussen 16:00 en 18:00

Wanneer uw hond gebruik maakt van de dagopvang kan hij in aanmerking komen voor de preventieve teken, vlooien en wormen behandeling. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de grote van de hond.

Proefdag:

Mensen die graag willen dat hun hond gebruik gaat maken van onze dagopvang kunnen een afspraak maken voor een kennismaking en tevens rondleiding. Een andere mogelijkheid is om de hond voor een dag proef ‘s morgens te brengen en op het einde van de dag weer op te halen, met een rondleiding en nabespreking van de proefdag.
voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons .

Gesloten is de dagopvang op de volgende vaste dagen:

  • Alle weekenden
  • Carnaval maandag en dinsdag
  • Goede vrijdag
  • 2e Paasdag
  • Koningsdag
  • Bevrijdingsdag
  • Hemelvaart donderdag en vrijdag
  • 2e Pinksterdag
  • 1e kerstdag t/m Nieuwjaarsdag