Vakantie Opvang

U kunt bij ons kiezen voor hondenopvang in huiselijke sfeer met persoonlijke aandacht voor uw trouwe vriend!

Wanneer u op vakantie gaat of er gewoon een paar dagen tussenuit wilt dan wil u niet met een raar gevoel uw huisdier zomaar ergens achter laten.
Als u op zoek bent naar een standaard hondenopvang, dan moet u niet bij ons zijn. Thuis zit uw trouwe viervoeter toch ook niet heel de dag apart?
Terwijl u zelf in een vijf sterren hotel zit geniet uw hond bij ons ook van alle aandacht tussen andere honden en in een huiselijke omgeving!

De honden kunnen binnen en buiten lopen, spelen en rennen. Zijn ze moe dan kunnen ze heerlijk slapen op de bank. Alle honden kunnen gebruik maken van het speelveld, het zwembad, de serre en het huis om op de bank te liggen.

 

Informatie hond:

Hoe ziet een dag bij kennel happy dogs eruit voor de logeetjes?
Tussen 07.00 u en 8.00 u worden alle honden gevoerd. Daarna mogen ze naar buiten.
Ons terrein is verdeeld in 2 groepen . De kleine hondjes hebben hun eigen veld. Iedere groep heeft de beschikking over de serre en/of het huis om op de bank te liggen, een zwembad en er is altijd iemand aanwezig om toezicht te houden!
Er wordt hier bijna nooit ruzie gemaakt. Heel af en toe hebben honden onenigheid, maar dat is altijd snel voorbij en met weinig tot geen verwondingen.
Rond 12.00u worden enkele honden weer gevoerd en gaan alle logeetjes even slapen tot 13.00u. Daarna worden de groepen gewisseld. De honden vinden het erg leuk om naar een ander veld te gaan. Het gras is daar altijd groener..
tussen 17.00u en 17.30u worden de honden weer gevoerd en gaan ze een uur rusten om 18.00-18.30 gaan de honden los lekker even spelen
om 20.30-21.00 uur gaan de honden slapen krijgen ze lekkere honden koekjes een knuffel en een aai over hun bol en snurken maar.

 

Wat mag u zelf meenemen?

Voldoende voer voorzien van zijn naam. Met een maatbeker waarop een sticker zit met zijn naam, zodat we kunnen zien hoever we hem moeten vullen. Met zwarte stift op de maatbeker schrijven is ook prima.
Wij hebben een diepvries voor vers vlees. Graag in een goed afgesloten bak doen voorzien van de naam van uw hond.
Medicijnen en dergelijke voorzien van naam en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Geef hierbij aan of de medicijnen in de ochtend of in de avond gegeven moeten worden e.d.
Wij hebben tussen de middag een extra voermoment voor de honden die dat gewend zijn.
Geef geen dure of onmisbare spullen mee alstublieft! Een goedkoop extra halsbandje (voorzien van naam!) en eventueel een goedkoop extra kussen (met naam!) scheelt een hoop frustratie bij kwijtraken op het veld of in de berg was hier.
Uw hond stelt een eigen kussen of kleed altijd op prijs. (en wij ook..)Geef geen dure spullen mee, want de kans op beschadiging of vervuiling is hier groter dan thuis. (Het meenemen van eigen mand/kussen/kleed is op eigen risico)
Alle honden moeten een goed passende halsband aanhebben. Als de halsband te los zit kunnen andere honden er bijvoorbeeld met hun poot doorheen schieten. Honden die veel zwemmen en nat worden krijgen last van irritatie als ze een halsband van leer aanhebben. Beter is het om een halsband van Nylon om te doen. Graag de naam van uw hond aan de binnenkant van de halsband schrijven met watervaste stift. Wij doen de meeste halsbanden uit als de honden gaan slapen.

 

Brengen en halen

Als u uw hond komt brengen doet u hem een plezier door het afscheid zo kort en normaal mogelijk te houden. De meeste honden pikken de emoties van hun baasje snel op en als het afscheid dan ook nog heel uitgebreid is raken ze in de war. Probeer voor ogen te houden dat in principe alle honden die bij ons de proefdag hebben doorlopen het uitstekend naar hun zin hebben. Honden die zich duidelijk onprettig voelen zullen wij altijd extra aandacht schenken en de baasjes inlichten.
Natuurlijk heeft u uw hond gemist, maar het beste kunt u uw hond bij het ophalen gewoon rustig begroeten. Zo voorkomt u dat uw hond een volgende keer teveel uit gaat kijken naar het moment van ophalen.

Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.