UPDATE: VOOR FINN HEBBEN WIJ EEN GOUD MANDJE GEVONDEN EN IS DUS HERPLAATST!

 

Finn is ondertussen bijna 8 maanden oud en een op en top puber!!

Ik ben een kruising Sint-Bernard X Duitse dog.

Ik ben een hele knappe man maar dat zien jullie wel he, Ik ben  jong onbesuisd lomp, oost indisch doof en zit vol energie ik ben een tikkeltje dominant  naar andere reuen maar daar wordt nu aan gewerkt en het gaat al een stuk beter. Wij zoeken mensen die duidelijkheid kunnen geven zeker nu ik een echte puber ben, Ook heb ik een enorm hoog knuffelgehalte maar dan moet ik wel eerst gewend zijn en het vertrouwen hebben.

Mannen vindt ik wel een beetje spannend maar dat gaat snel beter hoor wanneer ik gewend ben.

Ik zoek een 5* huis met veel ruimte waar ik heerlijk de hele dag buiten en/of binnen kan en mag spelen, waar ik  rust en regelmaat krijg, en die mij duidelijkheid kan bieden, Ik zoek mensen zonder kleine kinderen want ik ben gewoon echt te lomp voor kleine kinderen reuen vindt ik niet allemaal leuk maar mooie meisjes daar wil ik graag mee spelen maar wel een beetje de grootte van mij anders speel ik te hard en dat vinden ze niet leuk.

De voorkeur gaat uit naar mensen met een andere hond zodat ik lekker kan spelen en me energie kwijt kan want alleen spelen vind ik best wel saai.

Onthoudt goed ik ben nu niet enkel voor de Corona. Ik zoek een blijvend liefdevol huis voor de rest van mijn leven.

Mensen die enkel naar de  prijs vragen beantwoorden wij niet.

Denk jij het 5 sterren huisje te kunnen bieden aan Finn. Stuur ons dan een bericht
Voor meer informatie over Finn kunt u contact opnemen met ons.