Herplaatsing

UPDATE: VOOR DANTE HEBBEN WIJ EEN GOUD MANDJE GEVONDEN EN IS DUS HERPLAATST! 

 

Hallo, lief toekomstig baasje,

Ik ben Dante, teefje, geboren op 2 juni 2018, en ik ben een grappige en stoere mix van NewFoundlander, Sint Bernard en Duitse dog. Dus, je snapt het al, ik ben onweerstaanbaar leuk! Ik ben het allerliefst bij lieve mensen, omdat ik knuffelen en ‘buikje aaien’ het allerheerlijkst op de hele wereld vind.

Als jij binnenkomt, dan kom ik naar je toe gehuppeld, kijk je aan met mijn beroemde blik ‘smelt’ en vlij mijn grote kop tegen je aan. En als je dan je handen door de haren op mijn koppie haalt, wat kroelt, en lieve woorden zegt, dan is het ijs meteen gebroken. Van pure gelukzaligheid zak ik door mijn poten op de grond, rol op mijn rug. Ik pak met mijn poot je hand, want het is tijd voor buikje aaien. Doodstil blijf ik liggen, in de grote geniet stand. Zalig gewoon.

En dan spring ik op, pak een balletje en loopt wat door het huis, hopend dat je ziet hoe knap ik het balletje steeds weer loslaat en pak. Als ik je aandacht vasthoud, dan probeer ik nog wat kunsten, meestal mislukken ze, want ik ben ook een beetje onhandig soms.

Alles gaat bij mij rustig aan. Ik sukkel wat rond, in huis, zoek heerlijke ligplekjes. Ik vind het niet erg om alleen te zijn, slapen is echt een hobby! Als je me een paar uurtjes op een zacht dekentje laat liggen, geen enkel probleem!

Ik maak heel graag vriendjes met andere honden en kinderen. Ik leg dan mijn kop zachtjes tegen hen aan, en bedel wat om aandacht. Geen tijd voor mij….niet erg hoor!
Luisteren kan ik als de beste, ik vind het fijn om braaf te zijn, ben het liefste gewoon dicht bij jou, baasje en doe wat je zegt.

Laatst mocht ik een paar daagjes heerlijk relaxen bij een logeeradres, waar ook een andere, wat verlegen, rustige hond woont. Wat was het fijn! Ik mocht binnen slapen, op een wollen dekentje. Ik kreeg wel 20 knuffelbeurten per dag en mocht zelfs op een dekentje op schoot liggen. Nou, dat is me wat hoor! Zalig gewoon. Ik ben vriendjes geworden met de lieve, verlegen hond. We gingen samen wandelen. Zo leuk! Spelen, dollen, rennen. Alleen die konijnen he! Poeh, niet te weerstaan voor mij. Het vrouwtjesbaasje is niet zo sterk en dan wordt het lastig om mij vast te houden. Ik kan nog wel wat training gebruiken daarvoor!

Helaas woonden er ook 3 poezen in het logeerhuis, en ik ben er achtergekomen dat ik ze te leuk vind! Ik wil er achteraan rennen en ze opjagen. Dat is niet zo handig. Dus een huis met poezen is niet aan te raden.

Ik zoek een gouden mandje, waar ik veel geknuffeld word, getraind word op het rustig buiten wandelen en niet te heftig reageren op konijnen. Waar ik mezelf kan zijn, helemaal verliefd mag worden op mijn baasjes en voor altijd thuis mag komen.

Denk jij het 5 sterren huisje te kunnen bieden aan Dante. Stuur ons dan een bericht
Voor meer informatie over Finn kunt u contact opnemen met ons.