Herplaatsing

Joy heeft veel samengeleefd met vriendjes en vriendinnetjes en daar haar eigen leventje gehad. Het heeft er in ieder geval voor gezorgd dat ze heel social is naar andere honden. Joy kan al redelijk aan de riem lopen. Ook de basis commando’s kent joy. Helaas is ook Joy niet gewend aan een huiselijke situatie

Joy staat open dit te leren. Wat we ook weten is dat ze nestjes heeft gehad, dat is ook wel aan haar te zien. Joy heeft toen ze bij ons kwam erg veel last van haar huid gehad door de slechte verzorging dit herstelt nu heel netjes en ze ervaart er totaal geen problemen meer van.

We zoeken voor haar een huisje waar ze lekker de ruimte heeft kan rond scharrelen en spelen.Joy zou graag samen met een andere hond leven zoals ze altijd ook gewend is geweest.

Joy een labrador meisje van 6,5 jaar en heeft de prachtige kleur grijs.

Denk jij het 5 sterren huisje te kunnen bieden aan Joy. Stuur ons dan een bericht
Voor meer informatie over Finn kunt u contact opnemen met ons.