Herplaatsing

Ilona is op zoek na een forever home. Onze blije clown! Wat een grappig, heerlijk meisje is ze! Ze is een Golden Retriever x  Labrador mix teef van 5,5, jaar oud. Ilona doet niks liever dan slepen met alles wat ze tegen kom. Echt zo grappig! Wat ze maar tegenkomt, pakt ze op en sleept ze naar haar mand. Om er vervolgens heerlijk op te gaan liggen slapen. Ze sleept knuffels, ballen, wat ze maar tegenkomt onderweg. Ze is het huiselijk leven niet gewend en zal nog veel moeten leren. We zien dat Ilona het allemaal echt heel spannend vindt en alles gebeurt dan hier ook op haar eigen tempo We zoeken dan ook een toekomstig baasje die haar de stabiliteit kan geven in alle rust en op Ilona haar eigen tempo. Het zou voor deze mooie lieve blije clown het allerfijnste zijn als ze kan leren van een andere leuke hond. Kijk jij naar de foto’s, lees je de verhaaltjes en denk je: he! Met die hond voel ik een klik? Neem dan Contact met ons op en kijken we of de klik wederzijds is!